Le Garage Van der Velde, specialist in jonge én klassieke Citroën

Service

Vanzelfsprekend kunt u bij Le Garage terecht voor zaken als uw APK-keuring, grote en kleine beurt, onderhoud en reparaties aan uw auto. Le Garage maakt altijd van te voren een prijsinschatting. U weet dus waar u aan toe bent, en komt niet voor verrassingen te staan.

Bovendien kunt u terecht voor de volgende zaken:


Schadeherstel

Als uw auto als gevolg van een ongeval schade heeft geleden, herstelt Le Garage de schade voor u. Voor alle merken. De verzekeringsmaatschappijen zijn geneigd u door te sturen naar een groot autoschadebedrijf, maar dan mist u de voordelen die Le Garage u biedt. De garage werkt onafhankelijk van de verzekeringsmaatschappij en handelt de schade in eigen beheer af. U betaalt geen eigen risico. Bovendien krijgt u een (gratis) leenauto mee.


Spuitwerk

Of het nu gaat om schadeherstel aan moderne auto’s of om een restauratie van klassiekers, Michiel zorgt altijd voor een prachtig resultaat. Michiel is gekwalificeerd plaatwerker en autospuiter met jarenlange ervaring.


Airco

Le Garage verzorgt tevens het onderhoud aan uw airco. Ga voor meer informatie naar


PRIJSAFSPRAKEN

Vanzelfsprekend kunt u bij ons terecht voor APK-keuring (RDW gecertificeerd), kleine en grote beurt, onderhoud en reparaties aan uw moderne en Klassieke auto. Wij maken van te voren een prijs-inschatting en mochten er tijdens de werkzaamheden niet ingeschatte werkzaamheden ontdekt worden nemen wij contact met u op. U weet dus waar u aan toe bent en komt niet voor verrassingen te staan.


SCHADEHERSTEL EN AFHANDELING

Als uw auto (ongeacht het merk of bouwjaar) als gevolg van een ongeval schade heeft geleden, herstelt Le Garage de schade ‘als nieuw’. Verzekeringsmaatschappijen zijn geneigd u door te sturen naar een door hen geselecteerd autoschadebedrijf of de officiële dealer. U mist dan wel de voordelen die Le Garage u biedt want u bent vrij om zelf te bepalen wie de schade zal gaan herstellen. Wij taxeren de schade, overleggen met de schade-expert en handelen onafhankelijk van de verzekeringsmaatschappij de schade in eigen beheer af. U betaalt geen eigen risico en bovendien krijgt u een gratis leenauto mee.


SPUITWERK

Op het gebied van het geheel of gedeeltelijk overspuiten van uw auto hebben wij inmiddels een goede naam opgebouwd. Onze specialist Michiel Hers zorgt altijd voor een prachtig resultaat. Hij is gekwalificeerd plaatwerker en autospuiter met jarenlange ervaring. Door het gebruik van goede materialen en lakken hebben wij inmiddels vele auto’s in hun oude glorie hersteld.


ZOMER- EN WINTERBANDEN EN OPSLAG

Le Garage biedt u een keuze uit een groot assortiment velgen en zomer- en winterbanden. U kunt kiezen voor de origineel gemonteerde banden of een goedkoper alternatief. Ook voor het opslaan van uw sets winter- of zomerbanden kunt u bij ons terecht.


GRATIS LEENAUTO OF LEENFIETS

Het blijft lastig om uw auto te moeten missen, juist als u die nodig heeft op de afgesproken dag. Wij bieden de service om (op afspraak) een gratis leenauto of leenfiets beschikbaar te stellen zodat u toch mobiel kunt blijven terwijl uw auto weer veilig rijklaar gemaakt wordt.

Nieuws

Diner d'Amis

12 september: Diner d'Amis

Le Garage op Facebook!

Le Garage is ook te vinden op Facebook. Like de pagina!

Nieuwe website!

De website heeft een metamorfose ondergaan en is weer helemaal up to date

60 jaar Ds

Een fantastisch weekend in Parijs en omgeving doorgebracht om 60 jaar DS en de lancering van het nieuwe merk DS Automobiles te vieren.