Le Garage Van der Velde, specialist in jonge én klassieke Citroën

Moderne Auto’s

Wij vertellen u niets nieuws als we stellen dat moderne auto’s steeds ingenieuzer maar daardoor ook gecompliceerder worden met vele high-tech toepassingen. De onderhoudsintervallen worden steeds langduriger maar als er iets mis gaat heeft dat meestal gespecialiseerde werkzaamheden tot gevolg. Fabrikanten maken het moeilijker om zelf iets aan uw auto te doen bijvoorbeeld, om zelf een lampje te vervangen. Ook dat is specialistenwerk aan het worden. Onze medewerkers nemen deel aan continue-trainingsprogramma zodat ze up-to-date blijven met de nieuwste technische ontwikkelingen en wij u daardoor kwalitatief en betaalbaar onderhoud van moderne auto’s kunnen bieden.


Nieuwste Apparatuur

Le Garage investeert regelmatig in nieuwe apparatuur om onderhoud en reparatie op de juiste wijze uit te kunnen voeren. Zo is het met onze testkast bijvoorbeeld mogelijk van vrijwel alle merken de opgeslagen gegevens en eventuele storingen tot in detail uit te lezen en te verhelpen.


Zoek- en bestelsysteem

Dankzij een modern onderdelen zoek- en bestelsysteem kan Le Garage benodigde specifieke onderdelen, banden en accessoires meestal binnen twee uur in huis hebben zodat wij op die manier de reparatietijd kunnen verkorten en u uw auto weer snel beschikbaar heeft.


Valeo Airco Service Unit

Met de Valeo Airco Service Unit kunnen wij van elk merk en model de airco-gegevens opzoeken, een eventuele lekkage signaleren en het airco-systeem van uw auto vullen en weer op druk brengen. Ook vervangen wij indien noodzakelijk de filters zodat u weer met een frisse auto de weg op kunt.


RDW gecertificeerd

Le Garage is natuurlijk ook door de RDW gecertificeerd voor het uitvoeren van APK keuringen.


Leenauto of -fiets

Op afspraak is een gratis leenauto of -fiets beschikbaar.


Nieuws

Diner d'Amis

12 september: Diner d'Amis

Le Garage op Facebook!

Le Garage is ook te vinden op Facebook. Like de pagina!

Nieuwe website!

De website heeft een metamorfose ondergaan en is weer helemaal up to date

60 jaar Ds

Een fantastisch weekend in Parijs en omgeving doorgebracht om 60 jaar DS en de lancering van het nieuwe merk DS Automobiles te vieren.