Le Garage Van der Velde, specialist in jonge én klassieke Citroën

Klassiekers

Altijd al een Klassieker willen bezitten? Bij Le Garage kunnen we u precies vertellen wat zoiets betekend m.b.t. zaken als: aanschaf, renovatie, conservatie en onderhoud. Bij ons zijn meestal diverse Klassiekers te koop waarvan wij alle ‘ins en outs’ en geschiedenis kennen. Ook kunnen wij u helpen met het RDW-keuringsklaar maken van uw zelf geïmporteerde voiture. Dankzij jarenlange ervaring is Le Garage specialist in reparatie en restauratie, plaat- en spuitwerk van Franse klassiekers en Youngtimers. Maar andere merken zijn ook welkom voor APK, (groot) onderhoud, schadeherstel, renovatie, restauratie, anti-roestbehandeling en spuitwerk.


Eend te Huur

Eerst eens proeven hoe het is om in een Eend te rijden? Of gewoon lekker een dagje (of langer) toeren? Onze charmante geel/zwarte 2CV Charleston is per dag te huur voor maar 95,-.


Renovatie

Le Garage heeft de afgelopen jaren al veel mooie projecten gedaan naar grote tevredenheid van de opdrachtgevers. Van deelrestauraties van o.a. DS, CX, HY en Peugeot 504 tot het compleet opnieuw opbouwen van diverse Klassiekers. Wij hebben inmiddels zeer veel ervaring met het vernieuwen en conserveren van chassis, laswerk aan de bodem en carrosserie maar ook het voorzien van een glimmende nieuwe laklaag. Daarom zijn wij uitstekend in staat uw auto te beoordelen en een reële prijsopgave te maken. Grotere projecten worden samen met u op de hefbrug bekeken om wederzijdse verrassingen te voorkomen. Speciaal voor deze beoordeling is het ook mogelijk om op zaterdag een afspraak te maken.


Dinitrol

De klassiekers zijn nogal gevoelig. Een regelmatige anti-roestbehandeling kan daarom noodzakelijk zijn. Laat uw auto daarom gratis beoordelen op zaterdag. Voor meer informatie, ga naar
.


Jaarlijkse beurt

De meeste eendachtigen rijden geen grote afstanden. Le Garage adviseert daarom naast de verplichte APK een jaarlijkse controle beurt te laten uitvoeren.


ANTI-ROESTBEHANDELING

Het is algemeen bekend dat Klassiekers roestgevoelig kunnen zijn. Een regelmatige anti-roestbehandeling met bijvoorbeeld Dinitrol kan daarom noodzakelijk zijn en zorgen er voor dat uw geliefde bezit voor lange tijd behouden blijft. Laat uw auto daarom gratis beoordelen op zaterdag.


APK EN JAARLIJKSE CONTROLEBEURT

Le Garage is natuurlijk door de RDW-gecertificeerd voor het uitvoeren van APK-keuringen. Deze gaat wettelijk gezien alleen over de verkeersveiligheid van uw auto. De meeste Klassiekers rijden geen grote afstanden en na een bepaalde leeftijd hoeven ze slechts 1x in de 2 jaar of zelfs nooit meer voor de APK. Le Garage adviseert daarom naast de verplichte APK een jaarlijkse controlebeurt te laten uitvoeren zodat we ook de niet wettelijk verplichte conditie van uw auto kunnen beoordelen.

Nieuws

Diner d'Amis

12 september: Diner d'Amis

Le Garage op Facebook!

Le Garage is ook te vinden op Facebook. Like de pagina!

Nieuwe website!

De website heeft een metamorfose ondergaan en is weer helemaal up to date

60 jaar Ds

Een fantastisch weekend in Parijs en omgeving doorgebracht om 60 jaar DS en de lancering van het nieuwe merk DS Automobiles te vieren.