Le Garage Van der Velde, specialist in jonge én klassieke Citroën

HET BEDRIJF

Le Garage is een allround garagebedrijf waar u ondermeer terecht kunt voor reparatie, onderhoud, schadeherstel en APK-keuring van moderne-, youngtimer en Klassieke auto’s. Wij zijn van oudsher gespecialiseerd in Franse merken, maar u kunt er natuurlijk ook terecht met iedere andere auto, ongeacht merk, type of bouwjaar voor een vakkundige behandeling van uw geliefde voiture.


Lange historie

Sinds 1935 is de garage een vast herkenningspunt op de hoek van de Van Zuylen van Nijeveltstraat en de Dr. Mansveltkade, inmiddels een historisch bekende locatie. In eerste instantie als algemeen autobedrijf en later als Citroëndealer. In 1998 hebben Philip van der Velde en Michiel Hers het bedrijf voortgezet als Le Garage van der Velde en heeft het bedrijf een goede naam opgebouwd in de wijde omgeving.


Kleinschalig

Le Garage kiest er bewust voor om klein te blijven. Het onderlinge overleg, het persoonlijke contact met de klant en de diversiteit aan opdrachten houdt ons werk afwisselend en interessant.


GESPECIALICEERDE MEDEWERKERS

Naast ‘allrounder’ Philip van der Velde heeft iedereen bij ons zijn specialisatie: mede-eigenaar Michiel Hers is gekwalificeerd plaatwerker en autospuiter met jarenlange ervaring, Micha van Es is opgeleid en getraind bij een officiële Citroëndealer en is op de hoogte van de moderne hightech-technieken en Theo van der Laan heeft een onuitputtelijke kennis van klassiekers met als specialisatie Citroëns. De specialisten, waar moderne-, youngtimer èn klassieke auto’s in vertrouwde handen zijn, staan voor u klaar.

PhilipMichielMichaTheo

Nieuws

Diner d'Amis

12 september: Diner d'Amis

Le Garage op Facebook!

Le Garage is ook te vinden op Facebook. Like de pagina!

Nieuwe website!

De website heeft een metamorfose ondergaan en is weer helemaal up to date

60 jaar Ds

Een fantastisch weekend in Parijs en omgeving doorgebracht om 60 jaar DS en de lancering van het nieuwe merk DS Automobiles te vieren.